jueves, 31 de enero de 2019

Un poc de cada.

Un poc de cada



     1. Entra al www.Dbalears.cat, el Diari de Balears, i cerca una notícia que et cridi l'atenció, la copies, la resumeixes i expliques si respon a les preguntes habituals pròpies d'un text periodístic: Què,  qui, on, quan, per què...

El Teatre Micalet de València estrena els espectacles mallorquins 'Smiley' i 'La classe'



El Teatre Micalet de València posa en cartell dos espectacles mallorquins d'èxit: 'Smiley', que s'estrena aquest dijous, i 'La classe', que es podrà veure a partir del proper 7 de febrer.
'Smiley', escrita per Guillem Clua i dirigida per Joan M. Albinyana, és un treball de la companyia El Somni Produccions. Amb uns diàlegs «brillants, plens d'ironia i uns personatges entranyables», l'obra explica una història d'amor «fresca i natural» entre dos homes, Àlex i Biel interpretats pels actors Joan Toni Sunyer i Héctor Seoane.
Els dos protagonistes d'aquesta comèdia romàntica vénen de mons tan diferents que es fa difícil pensar que de la seva trobada fortuïta pugui sortir una veritable relació. Però el muntatge fa veure que «tots som igual de vulnerables a l'amor».
Des de la seva estrena, 'Smiley' ha aconseguit el premi Time Out 2013 al Millor Espectacle; els guardons Butaca a Millor Espectacle de Petit Format i Millor Text; el Queer Theatre Awards 2016 (Atenes, Grècia) a la Millor Obra i el premi Florencio 2018 (Uruguai) a la Millor Comèdia. A més, Guillem Clua ha estat guardonat tres vegades amb el premi de Teatre Ciutat d'Alcoi. Els actors, Toni Sunyer i Héctor Seoane, van guanyar ex aequo el premi Ata pib 2018 (Illes Balears) a Millor Protagonista.
     2. Entra a la pàgina www.edu365.cat, ve a MUDS DE MOTS i fes els exercicis interactius de lèxic que hi trobaràs. Has d'entrar al lèxic dels oficis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario